Het Koor

Moerdijk Zingt Samen!

Het Groot Moerdijks Evenementenkoor bestaat uit meer dan 180 zangers en zangeressen uit enkele van de verschillende koren die de gemeente Moerdijk rijk is.

Deelnemende koren van het Groot Moerdijks Evenementenkoor zijn (bij oprichting 1/1/2019):

• Koor Cantzoni uit Zevenbergschen Hoek. Cantzoni bestaat uit ca. 35 leden, van alle leeftijden. Het repertoire bestaat vooral uit lichte muziek, van musical nummers tot popsongs en wordt vierstemmig uitgevoerd.
  • Koor Zezam uit Zevenbergen. Zezam bestaat uit ca. 40 leden en hun repertoire bestaat voornamelijk uit musical- en filmmuziek en een groot aantal klassieke popsongs.
  • Koor Chanson de la Vie uit Langeweg. Chanson de la Vie zingt vrolijke populaire levensliedjes, en het koor bestaat uit ca. 25 leden.
  • Koor Rhythm 4 All uit Klundert. Een koor met 30 leden dat vooral populaire, meerstemmige muziek in het repertoire heeft.
  • Gemengde Zangvereniging Niervaert uit Klundert. Het Niervaertkoor is een gemengde zangvereniging met ca. 35 leden uit Klundert e.o. Hun repertoire is zeer uitgebreid en strekt zich uit over zowel kerkelijke als wereldlijke muziek.
  • Popkoor De Voices uit Fijnaart. Popkoor De Voices is een gemengd koor van ruim 35 leden, dat zich vooral richt op lichte muziek en pop classics.

Het Groot Moerdijks Evenementenkoor zal muzikaal begeleid gaan worden door Harmonie de Unie uit Fijnaart!

Zingen bij het Groot Moerdijks Evenementenkoor kan wanneer je lid bent van één van de deelnemende koren. Zing je bij een koor en wil je met jouw koor aansluiten bij het Groot Moerdijks Evenementenkoor? Neem dan contact met ons op, en wij zullen verdere uitleg geven over hoe, waarom, wanneer etc.!

Meer informatie over zingen bij het Groot Moerdijks Evenementenkoor vindt je ook hier (klik op link)

Wat mensen over ons zeggen:

Een bijzonder initiatief is ontstaan door de liefde voor muziek en zingen. Inmiddels zijn er verschillende mensen die hun medewerking hebben verleend aan dit koor en daar zijn we trots op!

img

Verbinden, daar draait het om bij Port of Moerdijk. Als vierde zeehaven van Nederland en logistieke hotspot in de Vlaams-Nederlandse Delta biedt het haven- en industrieterrein Moerdijk vele verbindingsmogelijkheden. We verbinden ook graag met onze buren. Daarom past een evenement als dit perfect bij ons: we verbinden onze buren met elkaar én met het bedrijfsleven in de haven. We vinden het geweldig om alle koren bij ons in de haven te ontvangen en we zijn er trots op hier een steentje aan te mogen bijdragen

Ferdinand van den Oever - CEO Port of Moerdijk