Wilt u meezingen met het Groot Moerdijks Evenementenkoor? Dat vinden we leuk!

Zingen bij het Groot Moerdijks Evenementenkoor kan wanneer je lid bent van één van de deelnemende koren. Zing je bij een koor en wil je met jouw koor aansluiten bij het Groot Moerdijks Evenementenkoor? Neem dan contact met ons op, en wij zullen verdere uitleg geven over hoe, waarom, wanneer etc.!

Met het koor zullen we enkele keren per jaar optreden, waarvan eens per jaar bij een groot & groots eigen georganiseerd evenement.

Waarom het Groot Moerdijks Evenementenkoor anders is dan andere koren:

1. Het koor zal bestaan uit mannen en vrouwen vanuit de gehele gemeente Moerdijk, vanuit alle kernen zullen er leden met ons meedoen.

2. Het aantal leden zal zeer groot zijn. Momenteel zijn er al 6 koren die zich hebben aangesloten bij het Groot Moerdijks Evenementenkoor. Samen hebben zij ruim 200 leden! En we hopen, en gaan er van uit, dat dat aantal nog zal groeien in de komende jaren…

3. Het koor wordt gesteund en gepromoot als Hét koor van de Gemeente Moerdijk. Op officiële momenten kan de Gemeente altijd een beroep doen op het Groot Moerdijks Evenementenkoor. En als zodanig de verbinding tussen de verschillende Moerdijkse kernen uitdragen en onderling voelen.

4. Het koor zal niet één stijl zingen. Het koor zal afhankelijk van de dirigent, het evenement en de wensen van het organiserende orgaan kiezen uit nummers die uit verschillende koorstijlen komen. Dit kan van licht klassiek tot pop of musical zijn. Voor elk wat wils. Er zal wel altijd meerstemmig gezongen worden!

5. Het koor zal zelf (twee-) jaarlijks een groot evenement organiseren waar het koor zelf natuurlijk zal schitteren. Maar waar ook de verschillende aangesloten koren zichzelf kunnen presenteren als eigen koor, met hun eigen identiteit.

6. Het koor zal te boeken zijn voor evenementen in Nederland. Waar u een koor zoekt met uitstraling, power en diversiteit. De kwaliteit van de zang zal “outstanding” zijn!