Vocal group ‘Sing It’ van start in Januari 2020!

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om naast ons Groot Moerdijks Evenementen Koor, ook een vocal group op te richten voor jongeren. De vocal group krijgt de naam ‘Sing It’, en zal vanaf woensdag 15 Januari 2020 gaan starten. Super leuk!

Iedereen in de leeftijd van 12-18 jaar kan meezingen, en je hoeft geen ervaring te hebben met zingen zolang je het maar leuk vindt om te doen! We hebben voor het eerste half jaar 6 proeflessen op het programma staan, en deze 6 lessen kosten samen € 25,-. De lessen worden eens in de maand gegeven op woensdagmiddag van 14.45 uur tot 15:30 uur, bij zangstudio Kim de Looper ( ca. 8 min. lopen vanaf het Markland College!)

In 6 lessen van 45 minuten kun je kennismaken met het zingen in een groep. Het repertoire zal bestaan uit pop-arrangementen welke we meerstemmig zullen gaan zingen. Op 12 September 2020 staat ‘Schitterend Moerdijk’ gepland; een groots evenement waarbij vocal group “Sing it!” op zal gaan treden voor een groot publiek!

De data van de 6 lessen zijn als volgt:

• 15 Januari
  • 12 Februari
  • 11 Maart (mogelijk in de avond i.v.m. repetitie van het GMeK)
  • 8 April
  • 6 Mei
  • 10 Juni

Wil je je aanmelden voor deze 6 proeflessen, stuur dan een mailtje naar info@grootmoerdijksvenementenkoor.nl en wij nodigen je uit voor bovenstaande lessen. Gezellig, muzikaal, leerzaam… we gaan er iets leuks van maken samen!!

Reacties zijn gesloten.